Antena 3 Suceava Actualitate Asociația tinerilor ortodocși suceveni - rafting pe Bistrița

Asociația tinerilor ortodocși suceveni - rafting pe Bistrița

Pentru al șaselea an consecutiv, tinerii din Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni și-au petrecut vacanța de vară în mod activ și plin de adrenalină, având în calendarul de activități raftingul. Anul acesta, 38 de tineri curajoși au parcurs 12 kilometri pe râul Bistrița, în apropierea localităților Chiril, Crucea și Broșteni. Această experiență palpitantă nu a fost lipsită de o componentă educativă.

de Daniela Năsui    |   

Raftingul, o activitate recreativă și sportivă extrem de populară, presupune coborârea pe râuri de munte în bărci pneumatice. Fiecare barcă a fost condusă de un instructor calificat, membru al Salvamont Vatra Dornei sau al Crucii Roșii, care s-a ocupat de pregătirea tinerilor și de asigurarea echipamentelor speciale de rafting, garantând astfel siguranța și buna desfășurare a activității.
 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Această experiență palpitantă nu a fost lipsită de o componentă educativă. Participanții au primit informații valoroase despre relieful, fauna și flora din zona în care a avut loc raftingul, contribuind astfel la dezvoltarea cunoștințelor de cultură generală.
Totodată, activitatea a avut și scopul de a dezvolta personalitatea tinerilor, încurajând curajul, spiritul de inițiativă și lucrul în echipă.Organizatorii au subliniat importanța iubirii pentru sport, natură și petrecerea timpului în aer liber, în comuniune cu cei din jur.

Subiecte în articol: asociație tineri ortodocși suceveni
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile