Antena 3 Suceava Actualitate Bărbat reținut pentru escrocherie valutară în Gura Humorului

Bărbat reținut pentru escrocherie valutară în Gura Humorului

Un bărbat a fost prins în flagrant după ce a înșelat un bătrân de 78 de ani cu un schimb valutar fals. Acesta a dorit să schimbe 500 de euro în lei, l-a abordat pe cel care avea suma de bani pe care dorea să o schimbe și l-a păcălit. Mai exact, suma oferită a fost mult mai mică decât valoarea reală a cursului valutar.

de Andrei Munteanu    |   

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore după ce a înșelat un alt bărbat în vârstă de 78 de ani printr-o metodă de escrocherie. Incidentul a avut loc pe 17 septembrie în orașul Gura Humorului. Victima, care dorea să schimbe 500 de euro în lei, a fost abordată pe stradă de un individ care i-a promis un schimb valutar favorabil. Cu toate acestea, după schimb, victima a descoperit că a primit mult mai puțini bani decât ar fi trebuit.

Poliția a intervenit rapid, identificând doi bărbați care se potriveau descrierii date de victimă. În urma verificărilor, s-a găsit suma de bani  și a fost returnată victimei.

Unul dintre cei doi bărbați a fost reținut și dus la poliție pentru cercetări suplimentare. Cealaltă persoană implicată este încă investigată pentru posibila sa implicare în escrocherie. Poliția le recomandă oamenilor să efectueze tranzacții valutare doar la bănci și case de schimb autorizate și să fie vigilenți în fața unor oferte suspecte. În caz de suspiciuni, este important să contactați imediat autoritățile.

Subiecte în articol: escrocherie valutară Gura Humorului
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile