Antena 3 Suceava Actualitate Băutura i-a luat mințile unui tânăr

Băutura i-a luat mințile unui tânăr

Băutura i-a luat mințile unui tânăr de 22 de ani. Acesta a provocat un scandal în curtea Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, cerând un par pentru a se bate cu un alt grup. Refuzat de ambulanțieri, a încercat să folosească un mop ca armă. Conflictul a continuat, iar cei doi bătăuși și-au impărțit pumni în continuare.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Marți, în jurul orei 21:00, curtea Serviciului de Ambulanță Județean Suceava a devenit scena unui conflict violent.

Un tânăr beat, care se certase cu un alt grup, a intrat în curtea SAJ cerând un par pentru a continua disputa. Ambulanțierii l-au refuzat, așa că tânărul a încercat să folosească un mop ca armă. Lucrătorii SAJ l-au împiedicat, dar tânărul a fugit către poartă, unde se afla unul dintre adversarii săi.

Fără să stea pe gânduri, tânărul l-a lovit pe celălalt bătăuș în față, iar cei doi s-au luat la bătaie în curtea ambulanței. Angajații SAJ au intervenit imediat și i-au despărțit pe cei doi. Între timp, poliția a fost chemată, iar ambulanțierii au avut grijă să-i țină pe scandalagii sub control până la sosirea poliției.

Cei implicați în bătaie au fost duși la secția de poliție pentru a fi verificați și pentru a se stabili dacă au mai fost alte persoane implicate. Tânărul de 22 de ani care a provocat scandalul a fost dus la spitalul județean pentru a fi tratat la secția de psihiatrie.

 

Subiecte în articol: bautura tanar
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile