Antena 3 Suceava Actualitate Campanie umanitară lansata de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuțior pentru victimele inundațiilor

Campanie umanitară lansata de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuțior pentru victimele inundațiilor

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților vine în sprijinul victimelor inundațiilor care au afectat grav județele din nordul țării. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, a fost lansată o campanie umanitară menită să ofere ajutor celor aflați în suferință. Case distruse, mii de oameni rămași fără adăpost și comunități care au nevoie urgentă de sprijin.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul de Asistență Socială și Medicală al Arhiepiscopiei a demarat o campanie umanitară pentru sprijinirea celor afectați de recentele inundații din județele grav afectate. Peste 5000 de locuințe au fost distruse sau grav avariate, iar zeci de mii de oameni se confruntă acum cu urmările devastatoare ale acestor fenomene naturale.

 

Campania include colecte de alimente, haine și produse esențiale, iar donațiile financiare sunt folosite pentru refacerea locuințelor distruse. Donațiile pot fi făcute în parohii sau la Centrul Eparhial, iar contul destinat donațiilor este afișat pe ecran.

 

RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014 – Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților (mențiune: „Ajutor umanitar”)

Subiecte în articol: inundatii campanie victime Arhiepiscopie
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile