Antena 3 Suceava Actualitate Durere fără margini în urma accidentului de la Cumpărătura

Durere fără margini în urma accidentului de la Cumpărătura

În urma accidentului de la Cumpărătura, au rămas doar lacrimi. În urma impactului devastator, niciunul nu a avut însă nicio şansă. Doi copii și trei adulți au murit pe loc. Părinţii şi cei mici se întorceau acasă, la Volovăț, după o vacanţă petrecută pe litoral, însă soarta nu a fost de partea lor.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Soţii Costel și Ancuța Lăzărescu, împreună cu cei doi copii minori ai lor, sunt patru dintre cele cinci persoane care şi-au găsit sfârşitul azi dimineaţă, pe un drum din Suceava.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/nwp2vFPnDTk?si=pzFcVYEmlYSsXHBD&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Familia Lăzărescu se întorcea acasă, la Volovăţ, după o vacanţă petrecută pe litoral. Însă, pe drumul de întoarcere spre casă, autoturismul cu care circulau, s-a defectat, astfel că cei doi soţi au apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a-i duce acasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În zona localităţii Cumpărătura  însă, o cisternă i-a lovit în plin. În timpul mersului, unul dintre pneuri ar fi explodat, moment în care vehiculu greu s-a răsturnat și a spulberat mașina de teren care tracta platforma. Familia din Volovăț și bărbatul din Buzău nu au  avut nicio șansă. Doar şoferul vehiculului greu a scăpat cu viaţă, fiind tranportat cu ambulanţa la spital.

Potrivit unor surse din anchetă, se pare că şoferul autocisternei, un cetăţean ucrainean, ar fi adormit la volan, intrând cu mastodontul pe contrasens.

 

Ancuța Lăzăreanu lucra la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei la stația radio din Rădăuți.  Între timp, comunitatea din Volovăț este în stare de șoc. Primarul comunei, Ioan Vicol a declarat că se va decreta doliu la nivel local în ziua inmormântării.

Trupurile neînsuflețite au fost preluate de echipajele de la pompe funebre și urmează să se facă autopsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Subiecte în articol: Cumpărătura margini
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile