Antena 3 Suceava Actualitate Elevii militari câmpulungeni instruiți de militari cu experiență

Elevii militari câmpulungeni instruiți de militari cu experiență

Elevii Colegiului National Militar ” Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc au participat la o prezentare de tehnică militară susținută de cadre militare cu experiență. Aceste activități se desfășoară periodic, venind astfel în sprijinul elevilor cu informații despre avantajele și oportunitățile privind dezvoltarea profesională în cadrul unităților din Forțele Terestre.

de Daniela Năsui    |   

În acest context, elevii militari câmpulungeni i-au avut alături pe reprezentanții Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” din Focșani, reprezentanții Brigăzii 61 Vânători de munte „General Virginl Bădulescu”, ai Batalionului 17 Vânători de munte „Dragoș Vodă” și ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, care au prezentat elevilor ștefăniști particularități ale carierei militare în funcție de arma și specializarea specifică marilor unități din Forțele Terestre Române.

 

Militari cu o vastă experiență în domeniu, comandanți de brigadă, comandanți de batalione și comandanți ai structurilor subordonate acestora, au discutat cu elevii colegiului, le-au împărtășit din cunoștințele acumulate de-a lungul carierei militare în misiunile din teatrele de operații, din exerciții naționale sau multinaționale, precum și despre traiectoria și evoluția în carieră.

 

Elevii militari câmpulungeni au avut parte de o experință inedită, participând activ la activitatea de consiliere și orientare în carieră!

Subiecte în articol: elevi militar instruiti experienta
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile