Antena 3 Suceava Actualitate Eveniment pe Lacul Izvorul Muntelui

Eveniment pe Lacul Izvorul Muntelui

Duminică seară, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe Lacul Izvorul Muntelui, din Bicaz. Un bărbat de 47 de ani, din Iași, conducea o ambarcațiune pe lac când a intrat în coliziune cu viviera unei ferme piscicole. Impactul a cauzat răni grave atât bărbatului, cât și unei pasagere în vârstă de 24 de ani.

de Daniela Năsui    |   

Ambii răniți au fost transportați de urgență la o unitate medicală pentru îngrijiri. Din cauza leziunilor suferite, nu s-a putut realiza testarea cu aparatul etilotest. În schimb, au fost recoltate probe biologice pentru a stabili consumul de alcool la momentul accidentului. Bărbatul a fost transferat  la spitalul Sf Spiridon din Iași.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În prezent, polițiștii continuă cercetările privind incidentul și investighează cauzele acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile analizează toate circumstanțele pentru a stabili responsabilitățile în acest eveniment nefericit.

Subiecte în articol: politisti Neamț lac Bicaz
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile