Antena 3 Suceava Actualitate Femeie din Suceava, cercetată penal pentru fraudă la vot

Femeie din Suceava, cercetată penal pentru fraudă la vot

O femeie în vârstă de 51 de ani din municipiul Suceava este cercetată penal sub suspiciunea de fraudă la vot, după ce sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal a semnalat că aceasta a votat la Slatina fără să fie înscrisă pe listele electorale.

de Lăcrimioara Flutur    |   

 O femeie în vârstă de 51 de ani din municipiul Suceava este cercetată penal sub suspiciunea de fraudă la vot. Incidentul a fost semnalat de sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal. Potrivit autorităților, femeia ar fi votat la Slatina fără să fie înscrisă pe listele electorale.

Conform surselor oficiale, sistemul informatic a detectat o neregulă în momentul în care femeia a încercat să își exercite dreptul de vot. Aceasta nu figura pe listele electorale permanente sau suplimentare din Slatina, ridicând astfel suspiciuni de vot ilegal. Imediat după semnalarea incidentului, autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs această posibilă infracțiune electorală.

Femeia este în prezent sub investigație și riscă să fie acuzată de fraudă electorală

Subiecte în articol: alegeri 9 iunie locale
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile