Antena 3 Suceava Actualitate Gest extrem al unui tânăr din Suceava, după eliberarea din arest

Gest extrem al unui tânăr din Suceava, după eliberarea din arest

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Suceava și-a pus capăt tragic zilelor în Târgu Jiu, după ce s-a aruncat în fața unui tren. Gestul extrem a avut loc în zona pasajului din 9 Mai, imediat după ce tânărul fusese eliberat din arestul poliției.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Suceava și-a pus capăt zilelor într-un mod dramatic, sărind în fața unui tren. Tânărul a fost decapitat în urma impactului.

Gestul extrem a venit după ce tânărul a fost eliberat din arestul poliției. Conform informațiilor obținute, tânărul a fost arestat pentru furtul unei mașini de lux cu care a plecat la Severin. Acolo, urmărit de poliție, a provocat un accident, lovind două mașini, una dintre acestea având doi polițiști la bord. După reținerea de 24 de ore, la ieșirea din arest, s-a aruncat în fața trenului în zona pasajului din 9 Mai, Târgu Jiu. Mecanicul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/ws092B7ZcmA?si=eC7u7lcSblIgPq7O&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

El a declarat că, în apropierea semnalului de intrare în stația CFR Târgu Jiu, a văzut o persoană sărind din vegetație în fața trenului, acționând frâna de urgență și semnalele acustice, dar fără a putea evita coliziunea. Cadavrul a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. De asemenea, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Subiecte în articol: sucevean CFR gest extrem
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile