Antena 3 Suceava Actualitate Gospodării și terenuri agricole sub asediul grindinei

Gospodării și terenuri agricole sub asediul grindinei

Codul roșu a adus cu el o furtună violentă, care a lăsat în urmă mormane de gheață după ce grindina a bătut puternic. Viitura a distrus atât locuințele, cât și terenurile agricole ale locuitorilor.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Ploile torențiale și vijeliile au provocat pagube semnificative în două localități din județul Suceava. În Preutești și Huși, grindina căzută a format mormane de gheață care au atins înălțimi de până la un metru și jumătate, afectând grav atât terenurile agricole, cât și gospodăriile localnicilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Furtunile au lăsat în urmă distrugeri masive, apa pătrunzând în case și provocând daune considerabile.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/OMp5owigr5Q?si=1sqaE4jTZUETwJbc&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Locuitorii din Preutești și Huși au fost nevoiți să îndepărteze grindina cu lopeți pentru a ajunge la animalele lor, luptându-se cu un strat gros de gheață care a acoperit totul.

Subiecte în articol: Furtuna grindină distrugeri
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile