Antena 3 Suceava Actualitate Incendiu de proporții în localitatea Frumosu

Incendiu de proporții în localitatea Frumosu

Un incendiu de proporții a izbucnit miercuri seară la un gater din localitatea Frumosu. Nouă autospeciale de stingere au intervenit la fața locului, iar pompierii s-au luptat ore bune pentru stingerea acestuia. Flăcările au mistuit aproximativ 400 mp din acoperișul halei.

de Andrei Munteanu    |   

Incediul puternic a izbucnit la orele serii. Flăcările au cuprins întreaga clădire, iar pompierii au intervenit la fața locului cu 9 autospeciale pentru a localiza și lichida incendiul.

Pompieri din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, dar și lucrători ai serviciilor voluntare din Frumosu, Vatra Moldoviței, Moldovița și Vama, se luptă în aceste momente cu flăcările.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai bine de două ore s-au luptat pompierii cu flăcările care au mistuit acoperișul halei pe aproximativ 400 mp. Mai multe materiale din gater au fost mistuite de flăcări, iar structura metalică, învelitoarea din tablă, dar și utilajele au fost degradate.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

În urma tragediei, nu au existat victime, iar pompierii au reușit să salveze depozitul de materie primă depozitat în apropiere, dar și un depozit cu materiale de construcții.

Subiecte în articol: incendiu puternic flacari gater Frumosu
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile