Antena 3 Suceava Actualitate Incendiu devastator în Grănicești

Incendiu devastator în Grănicești

Joi seară, un incendiu de proporții a izbucnit în localitatea Grănicești. Acoperișul unui garaj și bunurile din interior au fost mistuite de flăcări. Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, sprijiniți de voluntarii din Grănicești, au intervenit rapid la fața locului cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

de Daniela Năsui    |   

La sosirea echipajelor, focul se manifesta violent, cuprinzând două garaje și amenințând să se extindă la casa de locuit și la construcțiile învecinate. În urma incendiului, acoperișul unui garaj, bunurile din interior, aproximativ 5 metri cubi de cherestea și 3 metri cubi de lemn de foc au fost mistuite de flăcări. De asemenea, un autoturism parcat în apropierea garajului a suferit pagube semnificative.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului pare a fi un cablu electric defect sau deteriorat, care a generat un efect termic puternic și a declanșat focul.

 

Vestea bună este că nu s-au înregistrat victime, iar datorită intervenției rapide a pompierilor, casa de locuit și construcțiile învecinate au fost salvate. În prezent, autoritățile evaluează pagubele și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale incendiului.

Subiecte în articol: devastator incendiu Grănicești
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile