Antena 3 Suceava Actualitate Incendiu devastator la o locuință din Gura Humorului

Incendiu devastator la o locuință din Gura Humorului

Un incendiu devastator a mistuit o gospodărie din orașul Gura Humorului. Flăcările au afectat trei construcții, distrugând complet o locuință și anexa gospodărească. Proprietarii, o femeie de 82 de ani și soțul ei în vârstă de 84 de ani, au suferit atacuri de panică. Cauza probabilă a incendiului a fost un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

de Lăcrimioara Flutur    |   

O gospodărie din orașul Gura Humorului a fost mistuită de flăcări noaptea trecută. Încendiul a fost observat târziu, iar la momentul în care au ajuns echipajele de intervenție, flăcările se manifestau generalizat la o casă de locuit și o anexă. De asemenea incendiul s-a propagat și la o a doua casă de locuit. Toate cele trei construcții constituiau un corp comun, fapt care a favorizat propagarea incendiului.

Au ars în totalitate o locuință și anexa gospodărească, compusă dintr-o bucătărie și o baie, pe o suprafață totală de aproximativ 80 de metri pătrați. De asemenea, de la a doua casă de locuit au ars podul și acoperișul construcției, pe aproximativ 100 de metri pătrați.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor proprietarilor, o femeie de 82 de ani și soțul acesteia în vârstă de 84 de ani, care au suferit atacuri de panică. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor defect sau neizolat corespunzător.

Subiecte în articol: #incendiu #devastator #Gura_Humorului
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile