Antena 3 Suceava Actualitate Incendiu în curtea Spitalului Județean Piatra-Neamț

Incendiu în curtea Spitalului Județean Piatra-Neamț

Duminică, pompierii au fost alertați despre un incendiu izbucnit în curtea Spitalului Județean Piatra-Neamț. Din fericire, nicio persoană nu a fost evacuată și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului a fost aruncarea unui rest de țigară în locuri nepermise.

de Daniela Năsui    |   

La fața locului au intervenit de urgență patru echipaje de pompieri, dotate cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț și Serviciilor Private pentru Situații de Urgență.

 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flăcări puternice și degajări mari de fum, cuprinzând europubelele în care erau depozitate deșeuri menajere. Pompierii au intervenit rapid pentru localizarea și lichidarea focului, însă pagubele sunt semnificative. În urma incendiului au ars șase europubele și 70 de panouri tip Sandwich, depozitate în imediata apropiere. De asemenea, un container destinat depozitării a fost deteriorat, iar alte opt europubele au fost afectate.

 

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit și din ceea ce comunică autoritățile, cauza probabilă a incendiului a fost aruncarea unui rest de țigară în locuri nepermise. Pompierii recomandă tuturor să fie precauți și să respecte regulile privind fumatul în zonele permise, pentru a preveni astfel de incidente.

Subiecte în articol: incendiu spital Piatra-Neamt
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile