Antena 3 Suceava Actualitate Incendiu la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică

Incendiu la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică

Sâmbătă seară, un incendiu izbucnit la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică a alertat pompierii suceveni, fiind activat Planul Roșu de Intervenție. Incendiul, anunțat în jurul orei 17:00 prin apel la 112, a pus în alertă forțele de ordine datorită numărului mare de pacienți cazați în centrul de recuperare. La fața locului au ajuns numeroase echipaje de pompieri și jandarmi pentru a evacua persoanele și pentru a lichida incendiul.

de Andrei Munteanu    |   

Plan Roșu de Intervenție pentru pompierii suceveni, sâmbătă seara. Aceștia au fost solicitați în urma unui apel de urgență la 112, care anunța izbucnirea unui incendiu la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică. Alerta a fost dată în jurul orei 17:00, iar datorită numărului mare de 136 de pacienți cazați a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție.

Incendiul a izbucnit la mansarda spitalului, cauza probabilă fiind efectul termic, datorat fumatului în loc nepermis.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o ambulanță SMURD, două autospeciale speciale pentru transport victime multiple și un microbuz pentru transportul persoanelor. De asemenea, datorită numărului mare de persoane, au fost solicitate și câte un microbuz și o autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Botoșani și ISU Neamț, care au fost întoarse ulterior din drum, deoarece pompierii suceveni au lichidat incendiul și nu au fost necesare echipaje suplimentare.

Pacienții din interiorul spitalului au fost evacuați în siguranță de către pompieri, iar în urma lichidării incendiului aceștia se pot întoarce în spațiile de cazare.

Subiecte în articol: incendiu pompieri interventie
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile