Antena 3 Suceava Actualitate Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț

Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț

Un incendiu devastator a avut loc în Sâmbăta Patimilor la o gospodărie din apropierea Mănăstirii Voroneț. Flăcările au curpins o gospodărie și două anexe. Ulterior o femeie a fost transportată la spital după ce a suferit un atac de panică.

de Redacție Antena 3 Suceava    |   

Un incendiu devastator a avut loc în Sâmbăta Patimilor la o gospodărie din apropierea Mănăstirii Voroneț. Flăcările au cuprins o gospodărie și două anexe. Ulterior o femeie a fost transportată la spital după ce a suferit un atac de panică.

În Sâmbăta Mare, a fost anunțat un incendiu la o gospodărie din localitatea Voroneț, în imediata apropiere a Mănăstirii Voroneț. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o casă de locuit și la două anexe gospodărești, iar flăcările s-au propagat și la acoperișul unei locuințe învecinate.

O femeie, în vârstă de 48 de ani, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale. Pompierii paramedici SMURD au stabilizat-o și au predat-o, ulterior, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a transportat-o la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Subiecte în articol: #incendiu #Voronet
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile