Antena 3 Suceava Actualitate Incendiu violent la grădinița din satul sucevean Herla

Incendiu violent la grădinița din satul sucevean Herla

Un incendiu puternic a izbucnit duminică după-amiază la grădinița din satul Herla. Pompierii au intervenit la fața locului cu opt autospeciale de stingere ale Detașamentului de Pompieri Suceava și Fălticeni, dar și cu serviciile voluntare din Slatina, Cornu Luncii și Mălini. Aceștia s-au luptat mai multe ore cu flăcările violente.

de Andrei Munteanu    |   

Duminică după-amiază, pompierii din județul Suceava au avut o intervenție dificilă în localitatea Herla, unde un incendiu a izbucnit la grădinița din localitate. Focul a cuprins grădinița și camera  centralei termice, iar echipele de intervenție, alături de localnicii care le-au venit în ajutor, s-au luptat cu flăcările timp de mai bine de trei ore.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipaje de pompieri ale detașamentelor de pompieri din Suceava și Fălticeni, împreună cu serviciile voluntare din Slatina, Cornu Luncii și Mălini au intervenit, în total fiind prezente la fața locului opt autospeciale de stingere.

Un localnic a venit în sprijinul pompierilor, folosind un utilaj pentru a îndepărta bucăți din acoperișul afectat, facilitând astfel misiunea pompierilor. În ciuda eforturilor pompierilor, incendiul a cauzat pagube semnificative la clădirea centralei, dar și la mansarda grădiniței.

Cauza incendiului rămâne deocamdată necunoscută și va fi stabilită de către pompieri după finalizarea investigațiilor.

Subiecte în articol: incendiu alarma violent Herla
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile