Antena 3 Suceava Regional Inspectoratul Școlar Județean a organizat vineri Flashmob-ul „Respect - Plus armonie, minus violență”

Inspectoratul Școlar Județean a organizat vineri Flashmob-ul „Respect - Plus armonie, minus violență”

Saptămâna „Stop violenței prin Artă și Mișcare” s-a încheiat vineri, cu Flashmob-ul “Respect - Plus armonie, minus violența”. Evenimentul a adunat la orele amiezii numeroși tineri pe esplanada Casei de Cultură din centrul Sucevei, iar cum a decurs activitatea, vedeți în materialul următor.

de Andrei Munteanu    |   

Evenimentul organizat de către Inspectoratul Școlar Județean, s-a bucurat de prezența mai multor grupe de elevi și profesori de la numeroase școli din județul Suceava. Aproximativ 300 de copii au participat la eveniment, cu diverse dansuri.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oSU1vEeFjO8?si=kToqgiS2ZTRggwIZ&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Evenimentul s-a încheiat cu flashmob-ul organizat alături de toți elevii care au participat la eveniment, coordonați de către profesor Salup Mărioara, dar și de ceilalți profesori participanți la eveniment.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acțiunea încheie săptămâna intitulata ,,Stop violenței prin artă și mișcare” și are ca scop conștientizarea și stoparea violenței, prin artă și mișcare.

Subiecte în articol: flashmob isj suceava respect
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile