Antena 3 Suceava Actualitate O persoană decedată și trei răniți într-un carambol pe E85, în localitatea Vadu Moldovei

O persoană decedată și trei răniți într-un carambol pe E85, în localitatea Vadu Moldovei

O persoană și-a pierdut viața iar alte trei au fost rănite, după o tragedie produsă în jurul amiezii, pe E85, în Vadu Moldovei. Un tir și o mașină au fost implicate într-un accident rutier grav. Atenție urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional.

de Andrei Munteanu    |   

Accidentul mortal s-a produs în localitatea Vadu Moldovei, joi, la amiază. Alarma s-a dat în jurul orei 13, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale de descarcerare, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La sosirea echipajelor de salvare, șoferul autoturismului a fost găsit încarcerat și inconștient. Salvatorii l-au scos pe bărbat dintre fiarele mașinii, însă acesta prezenta leziuni grave și a fost declarat decedat.

Au intervenit colegii mei cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În eveniment au fost implicate patru persoane, respectiv șoferul autotrenului, care a refuzat ulterior transportul la spital și alte trei victime provenite din autoturism, mai precis două femei și un bărbat, ultimul menționat fiind încarcerat în mașină. Persoana încarcerată a fost extrasă și predată echipajelor medicale, fiind în stare de inconștiență.

Din nefericire, victima avea leziuni incompatibile cu viața, iar cadrele medicale au declarat decesul.

a declarat maior Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Echipajul de polție rutieră deplasat la fața locului a constatat faptul că în jurul orei 12:25, un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un ansamblu rutier pe DN2 pe relația Vado-Moldovei-Drăgușeni, iar la un moment dat pe fond de carosabil umed a intrat în derapaj și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani din municipiul București.

a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

În urma carambolului, mașina implicată în accidentul frontal a fost distrusă complet, iar capul de tir a fost întors la 90 de grade în urma impactului.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/Ywivbmedmyk?si=LjrOSy1OrvZe6awq" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Dintre cele trei victime implicate în accident, cei doi pasageri din autoturism au fost transportați la spital pentru tratament și investigații suplimentare.

 

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile