Antena 3 Suceava Actualitate Patru autospeciale de stingere mobilizate în urma unui incendiu în localitatea Vășcăuți

Patru autospeciale de stingere mobilizate în urma unui incendiu în localitatea Vășcăuți

Noapte solicitantă pentru militarii Gărzii de Intervenție Siret și ai Detașamentului de pompieri Rădăuți, dar și pentru lucrătorii serviciului voluntar. Aceștia au intervenit marți dimineață în jurul orei 01:47 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Vășcăuți. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră.

de Andrei Munteanu    |   

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață în localitatea Vășcăuți. Alarma s-a dat aproape de ora două, iar la fața locului au ajuns patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Flăcările au cuprins două anexe gospodărești și o parte din acoperișul locuinței, iar pericolul ca flăcările să se extindă în întreaga gospodărie era mare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma incendiului au ars adăpostul de animale, depozitul de furaje, un perete din lemn și parțial căptușeala acoperișului casei. Aproximativ 270 de metri pătrați au fost afectați de flăcările violente, iar acestea au mistuit și grinzi, căpriori, dar și lemn de foc din gospodărie.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de un cablu electric neizolat corespunzător. În urma evenimentului neplăcut nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reușit să salveze restul casei de locuit, precum și alte două anexe din aceeași gospodărie

Subiecte în articol: incendiu Vășcăuți pompieri interventie
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile