Antena 3 Suceava Regional Peste 1000 de copii sunt așteptați la Juniors Cup Suceava

Peste 1000 de copii sunt așteptați la Juniors Cup Suceava

Suceava se pregătește să găzduiască unul dintre cele mai așteptate evenimente fotbalistice pentru tineret din această vară, Juniors Cup Suceava. Turneul, cunoscut pentru faptul că premiază fiecare copil pentru bucuria de a juca fotbal, va aduna peste 1.000 de participanți la ediția din acest an programată în luna iulie.

de Redacție Antena 3 Suceava    |   

Ajunsă la a cincea ediție de vară, competiția este organizată de ACS Juniorul Suceava, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Suceava.

Turneul se va desfășura pe parcursul a trei weekenduri, pe cele mai bune terenuri cu gazon natural din oraș. Jocurile se vor disputa pe stadionul Areni și pe stadionul Ițcani, însă la anumite categorii de vârste duelurile se vor disputa pe terenul sintetic din incinta mall-ului din oraș (dacă aveți contract cu Iulius Mall puteți da numele).

Organizatorii sunt pe ultima sută de metri cu înscrierile și se așteaptă la participarea a peste 80 de echipe din România și Republica Moldova. Echipele vor concura pentru trofee la nouă categorii de vârstă.

Fiecare copil participant va fi premiat, motiv pentru care organizatorii încearcă să sublinieze importanța bucuriei de a juca fotbal și promovarea spiritului de fair-play.

Subiecte în articol: copii Juniors Cup suceava
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile