Antena 3 Suceava Actualitate Președintele ales al Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan, îi cere lui Gheorghe Flutur întâlniri de lucru între reprezentanții din administrația actuală și experții echipei sale

Președintele ales al Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan, îi cere lui Gheorghe Flutur întâlniri de lucru între reprezentanții din administrația actuală și experții echipei sale

Gheorghe Șoldan vrea să facă o tranziție eficientă și transparentă între administrația actuală și echipa nouă. Șoldan i-a cerut lui Flutur organizarea unor întâlniri de lucru pentru o bună organizare.

de Andrei Munteanu    |   

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, își dorește să aibă întâlniri cu actuala echipă a Consiliului Județean Suceava. Aceste întâlniri îl vor ajuta pe acesta să facă o tranziție rapidă la preluarea mandatului din luna octombrie 2024, atunci când va intra la conducere alături de echipa sa.

Potrivit acestuia, eforturile sunt esențiale pentru a evita întârzierile în procesul de reorganizare, deoarece își dorește să lucreze cât mai rapid pentru binele sucevenilor.

Totodată, Gheorghe Șoldan a cerut actualei conduceri o detaliere a ultimilor patru ani. Acesta vrea să vadă ce investiții au fost făcute, care sunt rapoartele de activitate, dar și o detaliere a indicatorilor de personal din Consiliul Județean Suceava și din instituțiile subordonate.

În postarea făcută pe pagina sa de socializare, Gheorghe Șoldan a încheiat mesajul, precizând că speră să beneficieze de înțelegere și sprijin.

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile