Antena 3 Suceava Regional Procesiunea „Calea Sfinților” a adunat zeci de mii de credincioși la Suceava

Procesiunea „Calea Sfinților” a adunat zeci de mii de credincioși la Suceava

Moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava au fost scoase în procesiune sâmbătă seara pe străzile municipiului Suceava. Zeci de mii de credincioși din toate colțurile țării au ajuns la Suceava dis-de-dimineață pentru a se închina la racla sfântului.

de Andrei Munteanu    |   

Creștini din toate colțurile țării au participat astăzi în număr mare la procesiunea „Calea Sfinților”, iar zeci de mii de credincioși au ajuns la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava încă de la primele ore ale dimineții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Racla cu sfintele moaște a fost scoasă în procesiune pe străzile municipiului în jurul orei 18:00, fiind purtată de clerici și monahi, însoțiți de un sobor impresionant de preoți.

Oamenii au luat parte la întreaga procesiune, iar majoritatea dintre aceștia spun că Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava este pentru ei un făcător de minuni, iar aceste momente sunt unele de mulțumire și recunoștință.

Printre participanții la procesiune se numără adulți și copii de toate vârstele, care au venit alături de părinți să ia parte la întregul traseu al procesiunii.

 

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile