Antena 3 Suceava Actualitate Sebastian Duceac, arestat pentru accidentul mortal din Frumoasa, este acum cercetat pentru omor

Sebastian Duceac, arestat pentru accidentul mortal din Frumoasa, este acum cercetat pentru omor

Un caz șocant din Suceava ia o nouă turnură. Sebastian Duceac, tânărul care a lovit mortal cu mașina un alt tânăr în luna mai, este acum acuzat de omor, după ce anchetatorii au descoperit că tragedia nu ar fi fost un simplu accident rutier.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Sebastian Duceac, tânărul arestat în luna mai după ce a lovit mortal cu mașina un alt tânăr în satul Frumoasa, județul Suceava, este acum cercetat pentru omor. Judecătoria Suceava a decis că nu mai are competența de a judeca acest caz, deoarece fapta inițială, care era catalogată drept ucidere din culpă, a fost schimbată în omor. Această schimbare vine după ce anchetatorii au descoperit indicii că Duceac l-ar fi lovit intenționat cu mașina pe tânărul de 25 de ani, în urma unui conflict.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 1 mai. Apropiații victimei susțin că între cei doi tineri ar fi izbucnit o ceartă, iar Duceac s-ar fi răzbunat, lovindu-l intenționat cu mașina. După impact, Duceac a fugit de la locul faptei și s-a ascuns acasă. Când poliția a ajuns, au găsit mașina avariată, urme de sânge și un topor în vehicul. De asemenea, Duceac avea o alcoolemie de peste 1 la mie.

Acum, Tribunalul Suceava va analiza cererea avocatului lui Duceac de a-i înceta arestul preventiv. Dacă va fi găsit vinovat de omor, tânărul riscă o pedeapsă de 10 până la 20 de ani de închisoare, la care s-ar putea adăuga o pedeapsă pentru conducerea sub influența alcoolului.

 

 

Subiecte în articol: Frumoasa accidentul arestat cercetat
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile