Antena 3 Suceava Actualitate Spitalul din Suceava continuă performanțele

Spitalul din Suceava continuă performanțele

După succesul săptămânii trecute de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou din Suceava, când un pacient cu accident vascular transferat din Cluj a fost tratat cu succes, o nouă reușită a avut loc. De data aceasta, alți doi pacienți, din Iași și Bârlad, au fost transferați la Suceava și tratați cu succes.

de Lăcrimioara Flutur    |   

După reușita de săptâmâna trecută de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, când a fost tratat un pacient cu accident vascular transferat din Cluj, o nouă reușită a avut loc.

Doi pacienți care sufereau de accident vascular cerebral ischemic acut au fost transferați la unitatea medicală din Suceava.

Primul pacient, este un bărbat în vârstă de 68 de ani, care fost trimis de la Spitalul Municipal din Bârlad, iar al doilea este o femeie de 50 de ani, care a fost adusă de la Iași.

Echipa de medicii suceveni au trecut printr-o noapte de foc, după lupta contracronometru pentru a salva ambii pacienți. În urma intervențiilor cei doi pacienți prezintă o evoluție favorabilă.

Subiecte în articol: #spitalSuceava #perfomantele
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile