Antena 3 Suceava Actualitate Stadion nou la Putna: Investiție de 3 milioane de euro, deschisă cu un meci de gală

Stadion nou la Putna: Investiție de 3 milioane de euro, deschisă cu un meci de gală

În această sâmbătă, comuna Putna a fost gazda inaugurării celui mai modern stadion din județul Suceava. Evenimentul a coincis cu meciul de retragere al fostului internațional sucevean Mihai Roman, cunoscut pentru contribuțiile sale la Naționala României.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Sâmbătă, comuna Putna a sărbătorit inaugurarea celui mai modern stadion din județul Suceava. Evenimentul a coincis cu meciul de retragere din activitate al fostului internațional sucevean Mihai Roman, cunoscut pentru cele zece selecții la Naționala de fotbal a României și pentru debutul său la echipa locală Bradul Putna.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Noua bază sportivă din Putna oferă facilități de top, inclusiv un teren de fotbal cu gazon natural și nocturnă, sală de fitness, săli de masaj și conferință, vestiare moderne pentru sportivi și o tribună cu 800 de locuri.

 

La meciul de retragere al lui Mihai Roman au fost prezenți fotbaliști din „generația de aur” a României, aducând un plus de prestigiu inaugurării. Noul stadion promite să devină un punct de referință important pentru sportul sucevean.

 

Subiecte în articol: stadion Putna
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile