Antena 3 Suceava Actualitate Tânăr de 17 ani arestat pentru omor în Ulma

Tânăr de 17 ani arestat pentru omor în Ulma

Un tânăr de 17 ani din Ulma a fost arestat după ce a lovit mortal un bărbat de 61 de ani cu o scândură, în urma unei certe legate de pășunatul vitelor.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Un minor de 17 ani a fost arestat, iar un consătean în vârstă de 61 de ani a murit în urma unui conflict banal, petrecut în satul Măgura, comuna Ulma. Incidentul a avut loc joi, 25 iulie, când bărbatul s-a întâlnit cu doi frați, unul de 17 și celălalt de 13 ani, într-o zonă de pășunat. Adultul le-a reproșat celor doi că își pasc vacile pe terenul său și l-a urecheat pe fratele mai mic.

În apărarea fratelui său, tânărul de 17 ani a rupt un leaț dintr-un gard și l-a lovit pe bărbat de mai multe ori. După ce conflictul s-a liniștit, bărbatul a plecat spre casă, situată la câteva sute de metri distanță. Din cauza loviturilor, acesta a căzut într-un șanț și a fost găsit de sora sa, care l-a dus acasă. Starea bărbatului s-a agravat, astfel că a fost chemată o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, din păcate, a decedat.

Inițial, cazul a fost tratat ca „ucidere din culpă”, dar după necropsie, medicii legiști au concluzionat că loviturile primite au fost cauza decesului. Drept urmare, procurorul criminalist a schimbat încadrarea juridică în „omor”.

Pe baza dovezilor adunate, minorul de 17 ani, a fost reținut pentru 24 de ore în cursul zilei de 30 iulie.

Subiecte în articol: tanar omor Ulma
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile