Antena 3 Suceava Actualitate Un municipiu, doi primari și o perioadă de tranziție

Un municipiu, doi primari și o perioadă de tranziție

În urma alegerilor locale din județul Suceava, social-democrații au reușit să câștige primăria, după 20 de ani de domnie liberală. Cu toate acestea noul primar ales, mai are de așteptat până să ajungă pe scaunul de primar. Actualul edil își va încheia mandatul în septembrie creând o perioadă de tranziție în care municipiul va avea doi primari. Cum văd sucevenii această situație, aflați din materialul următor.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Social-democrații au obținut o victorie covârșitoare în alegerile locale din județul Suceava, reușind să câștige cel mai mare număr de primării, inclusiv cea din municipiul Suceava, care a fost recâștigat după 20 de ani de administrație liberală. Cu toate acestea, noul primar ales, Vasile Rîmbu, va trebui să mai aștepte pentru a-și prelua oficial mandatul. Actualul primar, Ion Lungu, își încheie mandatul în luna septembrie, creând o perioadă de tranziție în care municipiul va avea doi primari: unul ales și cel în funcție.

Faptul că partidele din care fac parte cei doi primar sunt în coaliție, ar trebui să ușureze această tranziție, însă sucevenii au concluzionat că acest lucru ține doar de persoanele implicate.

Subiecte în articol: municipiu primar suceveni
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile