Antena 3 Suceava Actualitate Un sucevean a murit în fața farmaciei de la spitalul clinic sucevean

Un sucevean a murit în fața farmaciei de la spitalul clinic sucevean

Chiar și în timpul nopții deplasarea persoanelor cardiace sau supraponderală nu este recomandată de medici. Este cazul unui bărbat în vârstă de 47 de ani care a mers la farmacie să-și cumpere medicamente, însă a căzut secerat pe trotuar. I s-a făcut rău chiar înainte de a intra în farmacie și a căzut pe trotuar. A fost găsit de câțiva tineri care au sunat la numărul de urgență, ambulanța a sosit repede, însă bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Un bărbat de 47 de ani din municipiul Suceava a plecat noaptea trecută la farmacia din fața spitalului pentru a-și cumpăra medicamente. Cu toate acestea, înainte de a intra înăuntru, starea lui s-a înrăutățit și a căzut pe trotuar. Bărbatul, care suferea de supraponderalitate, a suferit un stop cardio-respirator chiar în stația TPL din fața unității medicale.

Un grup de tineri care treceau pe acolo l-au observat pe bărbatul căzut la pământ. Unul dintre ei a reacționat rapid și a fugit la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pentru a cere ajutor.  O ambulanță a sosit în scurt timp și l-a transportat pe bărbat în interiorul spitalului. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Subiecte în articol: sucevean spital
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile