Antena 3 Suceava Actualitate Vicovean fără permis și sub influența alcoolului, arestat după un accident

Vicovean fără permis și sub influența alcoolului, arestat după un accident

Un bărbat fără permis, aflat sub influența alcoolului, a provocat un carambol și a fugit de la locul faptei. Vicoveanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii de la Rădăuți pentru comiterea a trei infracțiuni rutiere în concurs, după ce a provocat un accident.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Un bărbat din Vicovu de Jos a fost arestat pentru 30 de zile de judecătorii din Rădăuți, după ce a provocat mai multe infracțiuni în lanț. Bărbatul, care a mai fost arestat și în trecut, a fost prins de polițiști după ce a provocat un accident.  Incidentul a avut loc pe 25 iulie, când poliția a fost anunțată prin 112 despre un accident în care au fost implicate trei mașini.

Recidivistul a lovit o mașină care era oprită în coloană. În urma impactului, mașina a fost proiectată într-un alt autoturism, care era condus de o șoferiță în vârstă de 24 de ani, ce se deplasa regulamentar.

La locul accidentului, polițiștii au găsit doi dintre șoferi, cu răni ușoare, însă nici urmă de cel care a produs intreaga situație. Vicoveanul a încercat să fugă de la locul accidentului, însă autoritățile au reușit să-l depisteze. Nu mică a fost mirarea polițiștilor când au aflat că bărbatul nu avea permis de conducere. Colac peste pupăză, după ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. Judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, în urma propunerii procurorilor.

Subiecte în articol: vicovean permis alcool
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile