Antena 3 Suceava Actualitate Ziua recoltei la Moara, un real succes

Ziua recoltei la Moara, un real succes

Comuna Moara din județul Suceava a fost în sărbătoare! Ziua Recoltei a adus împreună întreaga comunitate pentru un eveniment deosebit, plin de tradiție și emoție. De la momente speciale, precum omagierea unei centenare și premierea cuplurilor care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie, până la recitalurile îndrăgiților artiști Irina Loghin și Fuego, întreaga zi a fost un adevărat succes

de Lăcrimioara Flutur    |   

Comuna Moara a găzduit duminică cea mai reușită ediție a Zilei Recoltei, iar evenimentul a adus împreună producători locali, meșteri populari, artiști și numeroși locuitori.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Unul dintre momentele speciale ale zilei a fost omagierea Eugeniei Drăgoi, care a împlinit 100 de ani. În ciuda problemelor de mobilitate, aceasta a mulțumit celor prezenți, demonstrând un spirit tânăr.

Primarul Eduard Dziminschi a mulțumit tuturor celor care au contribuit la organizarea evenimentului și a exprimat dorința ca anul viitor să fie și mai spectaculos.

Finalul zilei a fost marcat de recitalurile îndrăgiților artiști Irina Loghin și Fuego, care au încântat publicul și au fost răsplătiți cu ropote de aplauze

 

 

 

Subiecte în articol: Moara sărbătoare Ziua Recoltei
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile