Antena 3 Suceava Politica Neculai Miron exclus din cursa pentru Consiliul Județean

Neculai Miron exclus din cursa pentru Consiliul Județean

După ce Biroul Electoral Județean a respins candidatura lui Neculai Miron pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, în urma contestațiilor depuse de acesta, decizia a fost luată de Curtea de Apel Suceava. Magistrații au validat decizia Biroului Electoral Județean, prin urmare Neculai Miron nu mai poate candida pentru șefia Județului.

Neculai Miron exclus din cursa pentru Consiliul Județean
de Lăcrimioara Flutur    |    10 Mai 2024   •   13:36

Candidatura lui Neculai Miron din partea AUR pentru președenția Consiliului Județean Suceava a fost invalidată definitiv de Curtea de Apel Suceava. Inițial decizia a fost analizată de către Tribunalul Suceava, iar Neculai Miron, dar și reprezentanții AUR au depus contestație asupra deciziei. Ajunsă la Curtea de Apel Suceava decizia este definitivă și nu mai poate fi contestată, prin urmare Neculai Miron nu mai are dreptul legal de a candida la șefia județului.

Biroul Electoral Județean a respins candidatura reprezentantului AUR, deoarece acesta candida atât pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, dar și pentru funcția de primar al comunei Bosanci. Decizia a fost luată cu scorul de 7 voturi pentru respingerea candidaturii și 4 împotrivă.

Subiecte în articol: #neculaimironexclus #exclus

x close