Antena 3 Suceava Politica Prim-Ministrul României în vizită la o fabrică de mezeluri din Suceava

Prim-Ministrul României în vizită la o fabrică de mezeluri din Suceava

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent vineri dis-de-dimineață la Suceava, alături de mai mulți membri ai guvernului. Aceștia au vizitat o fabrică de mezeluri din municipiu și au aflat cum se produc mezelurile în Bucovina.

Prim-Ministrul României în vizită la o fabrică de mezeluri din Suceava
de Andrei Munteanu    |    13 Sep 2024   •   13:01

Personalități importante din Guvernul României, dar și mai mulți membri ai PSD Suceava au fost prezenți vineri la o fabrică de mezeluri din Suceava. Premierul României, Marcel Ciolacu, ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, și ministrul investițiilor și proiectelor europene, Adrian Câciu, au participat, alături de membri ai PSD Suceava, la vizita fabricii.

O afacere de familie, pornită de tatăl, continuată de cei doi fii. Am fost și am vizitat împreună toată fabrica și cu adevărat sunt un exemplu în dezvoltarea autoctonă, în capitalul românesc.

a transmis Marcel Ciolacu, prim-ministru României.

Din delegația care a vizitat fabrica au făcut parte mai mulți membri ai PSD Suceava, printre care președintele Organizației Județene PSD Suceava, Ioan Stan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, primarul ales al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, și președinta OFSD Suceava, Larisa Blanari.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marcel Ciolacu a transmis că a avut discuții privind formarea forței de muncă în Moldova. De asemenea, el a făcut referire la Centrul Regional pentru Învățământul Dual din regiunea noastră.

Normal că am discutat cu ce programe și am venit și cu domnul ministru al Fondurilor Europene. O să ne axăm un pic pe formarea Forței de Muncă și mă bucur că o să avem și la dumneavoastră un centru regional pentru învățământul dual.

a mai spus Marcel Ciolacu.

În completarea celor spuse de către premier, președintele ales al Consiliului Județean Suceava a transmis că membrii guvernului vor oferi sprijin pentru implementarea proiectelor din județul Suceava.

Ne arată încă o dată că avem tot sprijinul la nivel guvernamental pentru a ne implementa împreună cu domnul primar Vasile Râmbu proiectele care vrem să le desfășurăm sau să le facem pentru județul nostru. E un sprijin important pentru noi. Am discutat și azi dimineață cu domnul prim-ministru la cafea despre viitoarele proiecte ale județului Suceava, ale municipiului Suceava și avem garanția și sprijină că vor fi lângă noi și ne vor ajuta.

a transmis Gheorghe Șoldan, președintele Ales al Consiliului Județean Suceava

Managerul firmei de mezeluri a transmis că prim-ministrul a fost interesat de procesul de producție, de aici, din Bucovina

I-am prezentat fabrica, i-am prezentat procesele tehnologice, a vrut să vadă ce se întâmplă la noi în Suceava, în Bucovina. A fost curios de procesuri tehnologice, am vizitat fabrica pe fluxul tehnologic.

ne-a transmis managerul firmei de mezeluri, Ionuț Burac.

Membrii guvernului, alături de membrii PSD Suceava au promis că vor colabora pentru dezvoltarea județului, odată cu infrastructura rutieră și cu autostrada mult așteptată. 

x close