Antena 3 Suceava Sport CSU Suceava a devenit campioană națională la handbal masculin Juniori 2 pentru al treilea an consecutiv

CSU Suceava a devenit campioană națională la handbal masculin Juniori 2 pentru al treilea an consecutiv

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a reușit să cucerească, pentru al treilea an consecutiv, titlul de campioană națională la Juniori 2. Competiția s-a desfășurat în perioada 2-6 iunie, la Timișoara, iar handbaliștii pregătiți de Ioan Tcaciuc și Vasile Boca au avut un parcurs fără greșeală în grupe, dar și în fazele superioare cu victorii pe linie. Aceștia s-au impus în finală în fața formației HC Buzău, cu scorul de 35-28.

CSU Suceava a devenit campioană națională la handbal masculin Juniori 2 pentru al treilea an consecutiv
de Redacție Antena 3 Suceava    |    07 Iun 2024   •   15:39

CSU Suceava a participat în perioada 2-6 iulie la turneul final Juniori 2 organizat la Timișoara. Handbaliștii suceveni au triumfat pentru al treilea an consecutive și a obținut titlul de campioană națională. Drumul spre finală a fost marcat de victorii categorice. În faza grupelor, echipa a câștigat toate meciurile disputate: 36-24 împotriva HC Buzău, 38-22 împotriva ACS Avatar Brașov și 39-29 împotriva CSM București.

În semifinale, formația antrenată de Ioan Tcaciuc și Vasile Boca a trecut de AHC “Talentul Este Cheia” București cu scorul de 32-26. În actul final, handbaliștii suceveni au dispus de HC Buzău, cu scorul de 35-28. Lotul echipei CSU Suceava a fost format din handbaliștii: Alexandru Haluca, Adrian Mircea, Alessio Hălănduț, Andrei Marcu, Rareș Ostafe, Daniel Popovici, Adrian Condrea, Ianis Chiruț, Iulian Lupu, Călin Blîndu, Ionuț Babiuc, Iustinian Dănilă, Alexandru Țivichi, Alexandru Radu, Nicolas Zăpodianu și Alexandru George.

Staff-ul tehnic a fost condus de antrenorul principal Ioan Tcaciuc și secundul Vasile Boca, alături de kinetoterapeutul Octavian Andreica.

Subiecte în articol: sport CSU Suceava handbal

x close