Antena 3 Suceava Actualitate Jos pălăria, pentru „tricolori”

Jos pălăria, pentru „tricolori”

România nu a avut nicio șansă în fața naționalei Olandei în meciul din optimile Campionatului European din Germania. ”Tricolorii” au fost învinși cu scorul de 3-0 de ”Portocala mecanică”. Gakpo și Malen au punctat pentru olandezi și au spulberat visul a milioane de români care au sperat într-o calificare istorică în sferturile competiției.

Jos pălăria, pentru „tricolori”
de Redacție Antena 3 Suceava    |    03 Iul 2024   •   12:10

România a început curajos la Munchen, iar timp de 15 minute a pus presiune pe apărarea olandeză. Man a fost aproape de a deschide scorul cu un șut care a trecut puțin peste transversală fiind cea mai mare ocazie a ”tricolorilor” din această partidă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Treptat, olandezii au avansat în jumătatea de teren a României, iar o pasă între linii ajunsă la Gakpo a destabilizat apărarea lui Iordănescu, iar jucătorul lui Liverpool l-a fentat pe Rațiu și mai apoi a șutat la colțul scurt, deschizând scorul. În repriza secundă, olandezii și-au creat ocazii numeroase și au reușit să puncteze pe final și să risipească orice speranță a suporterilor români.

Malen a punctat de două ori în mai puțin de zece minute și a stabilit scorul final, 3-0. Edi Iordănescu a ținut să-și felicite jucătorii la finalul meciului.

Subiecte în articol: jos palaria tricolori nationalâ Romaniei

x close