Antena 3 Suceava Sport Juniorul Salcea - Viitorul Liteni, finala Cupei României - faza județeană

Juniorul Salcea - Viitorul Liteni, finala Cupei României - faza județeană

Vineri, 14 iunie, stadionul Areni va găzdui finala Cupei României – faza județeană. Cele două echipe care vor lupta pentru trofeu sunt Juniorul Salcea și Viitorul Liteni, două formații care și-au umilit adversarele în fazele semifinale ale competiției. Viitorul Liteni și-a asigurat locul în finală după ce a învins campioana Ligii a IV-a, Șoimii Gura Humorului, cu scorul general de 5-1. De cealaltă parte, Juniorul Salcea a reușit să se califice în premieră pentru finala Cupei României, faza județeană, spulberând adversarii de la Bucovina Dărmănești cu un scor general de 9-1.

Juniorul Salcea - Viitorul Liteni, finala Cupei României - faza județeană
de Daniela Năsui    |    13 Iun 2024   •   10:10

Echipa Viitorul Liteni, pregătită de Demis Maranda și Cătălin Holca, are o istorie bogată în această competiție.

Cu cinci trofee câștigate în ultimii ani, formația din Liteni este specialistă în momentele cruciale ale Cupei României. Pentru Juniorul Salcea, pregătită de Paul Bosancu, această finală reprezintă o oportunitate istorică după o calificare în premieră în ultimul act al competiției. Ambele echipe promit un spectacol fotbalistic de neuitat și își doresc să ridice trofeul deasupra capului.

Administrațiile locale din Salcea și Liteni au pus la dispoziție mijloace de transport pentru suporterii lor. Organizatorii așteaptă o prezență numeroasă pe stadionul Areni. Meciul va începe la ora 18:00, iar intrarea este gratuită pentru toți microbiștii care vor să asiste la acest duel.

Subiecte în articol: sport

x close