Antena 3 Suceava Sport LPS Suceava s-a clasat pe locul al patrulea la Faza națională a ONSS la volei băieți-liceu

LPS Suceava s-a clasat pe locul al patrulea la Faza națională a ONSS la volei băieți-liceu

Opt echipe de liceu din județe diferite ale țării s-au confruntat în perioada 23-26 mai la București pentru podiumul din cadrul fazei naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Liceul cu Program Sportiv din Suceava a încheiat competiția pe locul al patrulea după ce a cedat în finala mică în fața echipei Colegiul Național “Avram Iancu” Ștei din județul Bihor.

LPS Suceava s-a clasat pe locul al patrulea la Faza națională a ONSS la volei băieți-liceu
de Lăcrimioara Flutur    |    29 Mai 2024   •   17:36

În perioada 23-26 mai, Bucureștiul a fost gazda fazei naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei băieți-liceu. Competiția a adunat cele mai bune echipe de liceu din țară. Opt echipe din județe diferite ale României au luptat pentru un loc pe podium.

Echipa pregătită de Bogdan Macsim, dar condusă la acest turneu de profesorul Vasile Moșuc și-a depășit așteptările și s-a clasat pe locul IV. Deși a pierdut finala mică în fața echipei din Ștei cu scorul de 2-0 la seturi, performanța formației sucevene rămâne una notabilă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe primul loc s-a clasat Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilaurian” Dej, pe locul second Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I din București, iar podiumul a fost completat de Colegiul Național “Avram Iancu” Ștei din Bihor.

Subiecte în articol: LPS suceava volei loc patru

x close