Antena 3 Suceava Actualitate Voleibaliștii suceveni Ioan Verciuc și Luca Ghiuță, pregătiți pentru Campionatul European U18

Voleibaliștii suceveni Ioan Verciuc și Luca Ghiuță, pregătiți pentru Campionatul European U18

Tinerii voleibaliști suceveni Ioan Verciuc și Luca Ghiuță se află într-o perioadă intensă de pregătire cu echipa națională sub 18 ani a României, în vederea participării la Campionatul European, ce va avea loc în Bulgaria, între 10 și 21 iulie. Cei doi talentați sportivi au plecat la Ankara, unde vor disputa trei meciuri de verificare împotriva echipei similare a Turciei.

Voleibaliștii suceveni Ioan Verciuc și Luca Ghiuță, pregătiți pentru Campionatul European U18
de Redacție Antena 3 Suceava    |    27 Iun 2024   •   15:30

Antrenorii Răzvan Parpală, Andrei Butuc și Bogdan Nicolae vor avea ocazia să evalueze performanțele celor 18 jucători din lot și să aleagă cei 14 care vor reprezenta România la Campionatul European.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În sezonul competițional trecut, Ioan Verciuc, care joacă pe postul de opus, și Luca Ghiuță, ridicător, au avut o colaborare excelentă la LPS Suceava, formație pentru care și-au pus amprenta în cadrul Campionatelor Naționale de juniori.

De asemenea, cei doi au evoluat pentru CSM Suceava în Divizia A2 de seniori, unde au jucat sub îndrumarea antrenorilor Bogdan Macsim și Tudor Orășanu. România va debuta la Campionatul European U18 pe 10 iulie, într-un meci împotriva Belgiei.

x close