Antena 3 Suceava Actualitate Accident cumplit la Baisa, o femeie și-a pierdut viața

Accident cumplit la Baisa, o femeie și-a pierdut viața

Un accident cumplit s-a petrecut duminică după-amiază în zona localității Baisa din județul Botoșani. O mașină în care se aflau cinci femei, care se întorceau de la o nuntă, a derapat de la drumul principal și a ieșit în decor, răsturnându-se într-o râpă. Toate cele cinci victime au suferit mai multe traumatisme și au fost transportate la spital, una dintre acestea, în vârstă de 78 de ani, care era și mama șoferiței, a intrat în stop cardiac, în ambulanță. Pentru bătrână s-au realizat manevre de resuscitare, însă la Spital, aceasta s-a stins din viață.

de Paul Ciurari    |   

Pe fondul oboselii, şoferiţa se pare că a ațipit și a pierdut pentru câteva secunde controlul asupra volanului, răsturnându-se într-o râpă. Autoturismul a aterizat pe cupolă, iar cele cinci femei au suferit mai multe traumatisme:

Cele cinci victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Urgenţe. În starea cea mai gravă se afla mama şoferiţei, care a fost preluată de o ambulanţă cu medic SMURD. Pe traseu aceasta a intrat în stop cardiac, fiind începute manevrele de resuscitare, care au continuat şi la Urgenţe. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai multe echipe de medici specialişti evaluează, în prezent, starea celorlalte patru victime din accident, printre care și o fetiță de 13 ani. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a stabili exact cauzele care au dus la tragedie.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. O autospecială cu macara a ridicat autoturismul de la locul accidentului şi l-a transportat pentru a fi expertizat din punct de vedere tehnic.

Subiecte în articol: accident Baisa femeie
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile