Antena 3 Suceava Actualitate Amenda de aproximativ 5.000 de lei și permise reținute pentru patru nuntași care au condus în zigzag

Amenda de aproximativ 5.000 de lei și permise reținute pentru patru nuntași care au condus în zigzag

Mai mulți șoferi au fost surprinși când mergeau în zigzag pe drumul public în timpul unei nunți. Distracția lor s-a încheiat cu o amendă, dar și permisul suspendat.

de Andrei Munteanu    |   

Tinerii șoferi, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, circulau pe străzile municipiului Botoșani, iar deplasarea acestora era haotică. Șoferii care participau la nuntă conduceau în zigzag, din dorința de a face „show”, însă puneau în pericol siguranța rutieră.

Cei patru nuntași au fost duși la sediul poliției, iar polițiștii i-au sancționat cu aproximativ 5.000 de lei pentru conducere agresivă, circulație pe sensul opus de mers și nerespectarea culorii roșii a semaforului. Totodată, permisele acestora au fost suspendate. Pentru doi dintre șoferi, permisele au fost reținute pentru 30 de zile, iar ceilalți doi au rămas fără permis pentru 120 de zile.

Polițiștii atrag atenția asupra modului în care șoferii se deplasează pe drumurile publice și spun că acest tip de comportament este periculos pentru ceilalți participanți la trafic.

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile