Antena 3 Suceava Regional Arta bunelor maniere, cu parfum de lavandă

Arta bunelor maniere, cu parfum de lavandă

Un eveniment de poveste a avut loc la Mov de Bucovina din Mihoveni, Șcheia, unde doamnele s-au reunit pentru a discuta despre bunele maniere, rolul vestimentației la evenimente și beneficiile lavandei. Evenimentul, intitulat „La Fête de la Lavande et des Bonnes Manières”, a fost organizat de Școala de Etichetă și Bune Maniere în colaborare cu Mov de Bucovina, Alianța Franceză din Suceava și Divad Tayloring.

de Lăcrimioara Flutur    |   

Participantele au fost întâmpinate într-un cadru de poveste, învăluit de mirosul îmbătător al lavandei, unde au avut ocazia să participe la discuții și activități menite să le îmbogățească cunoștințele despre eleganță și rafinament. Într-o atmosferă relaxată și plină de farmec, evenimentul a adus în prim-plan importanța etichetei și a bunelor maniere în viața de zi cu zi.

 

Discuțiile au abordat diverse subiecte, printre care rolul vestimentației la evenimente, cu accent pe eleganța și lejeritatea stilului „garden party”. De asemenea, s-a pus accent pe beneficiile multiple ale lavandei, de la utilizările sale în aromaterapie la proprietățile sale calmante și revigorante.

Evenimentul a fost îmbogățit de prezența creațiilor marca Divad Tayloring, care au prezentat ținute specifice codurilor vestimentare diferite. Alexandra Harja Samsonescu, a oferit participanților sfaturi valoroase despre cum să abordeze cu succes diverse ocazii sociale.

„La Fête de la Lavande et des Bonnes Manières” a fost o adevărată sărbătoare a eleganței și bunelor maniere, oferind participanților momente de răsfăț, tihnă și relaxare într-un cadru natural și elegant.

Subiecte în articol: arta maniere
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile