Antena 3 Suceava Actualitate Bărbați reținuți pentru agresiune, în comuna Dornești

Bărbați reținuți pentru agresiune, în comuna Dornești

Polițiștii au fost solicitați în noaptea de joi spre vineri , după un conflict încheiat cu vătămarea unei persoane. La fața locului, polițiștii au găsit obiecte contondente și bucăți de lemn, însă nicio persoană nu mai era prezentă. În urma verificărilor, polițiștii au discutat cu persoana vătămată, un bărbat de 33 de ani, din Rădăuți, care a fost transportat între timp la Spitalul Municipal Rădăuți.

de Andrei Munteanu    |   

Un bărbat de 33 de ani a fost victima unui caz de agresiune în fața gării CFR din Dornești, joi seară.

La sosirea polițiștilor la fața locului nu mai era nicio persoană, însă aceștia au găsit pe drumul public bucăți de lemn și alte obiecte contondente. Bărbatul agresat a fost transportat la Spitalul Municipal din Rădăuți, unde a primit îngrijiri medicale. Acesta le-a povestit polițiștilor că a avut un conflict cu mai multe persoane pe care le cunoștea și a fost agresat de către unul dintre aceștia cu un obiect contondent.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii au identificat în cele din urmă 7 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, din comuna Dornești și din municipiul Rădăuți.

Acum bărbații sunt cercetați pentru infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, iar după continuarea activităților de cercetare penală, polițiștii au emis 5 mandate de aducere pentru bărbații implicați în agresiune. În final, doi dintre agresori, un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 18 ani, au fost reținuți.

Subiecte în articol: agresiune caz barbati retinuti dornesti
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile