Antena 3 Suceava Actualitate Bătaie între clanuri la Roman

Bătaie între clanuri la Roman

8 persoane au ajuns în arest preventiv pentru după ce s-au bătut în stradă la Roman. Este vorba de membri ai două familii rivale, care miercuri seară au participat la o răfuială cu topoare, furci și lopeți. 4 persoane au ajuns la spital însă din fericire nici una nu a fost rănită grav. Acum cea mai mare parte dintre combatanți au ajuns în arest.

de Paul Ciurari    |   

Bătaia în stradă între cele două clanuri a continuat inclusiv după ce au sosit primii polițiști. Oamenii legii nu au putut interveni până când nu le-au venit și ceilalți colegi în ajutor.

Potrivit martorilor conflictul a fost aplanat de polițiștii de abia după ce aceștia au scos pistoalele din toc.

O întreagă armată de luptători SAS Neamț și jandarmi  au rămas toată noaptea în zonă pentru ca situația să nu degenereze.  Combatanții, cu vârste cuprinse între 27 și 53 de ani, fac parte din familii rivale, iar actele de violență și amenințările dintre aceștia sunt frecvente.

Patru persoane au fost transportate la o Compartimentul de Primiri Urgențe Roman, iar acolo a mai avut loc încă un scandal care a fost aplanat de polițiști.

 

8 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar joi după amiază judecătorii de drepturi și libertăți de la Judecătoria Roman au decis arestarea acestora pentru următoarele 30 de zile. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar toți ceilalți combatanți au fost sancționați conform Legii nr. 61/1991.

Subiecte în articol: bataie Roman clanuri
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile