Antena 3 Suceava Sport Campioana Ligii a IV a din Suceava va întâlni Comstar Vaslui în barajul de promovare în Liga a III-a

Campioana Ligii a IV a din Suceava va întâlni Comstar Vaslui în barajul de promovare în Liga a III-a

Campioana Ligii a IV-a din Suceava se va confrunta cu formația Comstar Vaslui în barajul de promovare în Liga a III-a. Gruparea vasluiană și-a adjudecat titlul de campioană cu patru etape înainte de final. În campionatul județean din Suceava bătălia se dă între Șoimii Gura Humorului, Juniorul Salcea și Bradul Putna. Cele mai mari șanse le are însă formația humoreană care are un avans de 4, respectiv 5 puncte față de contracandidatele sale cu șase etape înainte de final.

de Redacție Antena 3 Suceava    |   

Echipa vasluiană și-a asigurat titlul de campioană cu patru etape înainte de finalul competiției, după ce a dominat campionatul județean pe tot parcursul sezonului. Comstar are 50 de puncte și un bilanț de 16 victorii și 2 egaluri, fiind la 12 puncte peste locul 2 ocupat de Sporting Orășenesc Negrești, și la 14 puncte de locul 3, ocupat de gruparea Sporting Banca.

În schimb, în cadrul campionatului județean din Suceava, lupta pentru promovare devine și mai intensă pe final de sezon. Gruparea Șoimii Gura Humorului pare să aibă cele mai mari șanse de a obține biletul pentru baraj, dar Juniorul Salcea și Bradul Putna nu renunță și păstrează speranțele pentru ocuparea primului loc în clasament. Cu 6 etape rămase până la încheierea sezonului, formația din Gura Humorului are 59 de puncte cu 4 mai mult decât Juniorul Salcea, ocupanta locului 2, și cu 5 mai mult decât Bradul Putna, echipa de pe locul al treilea.

Barajele de promovare în Liga a III-a au loc pe 16 iunie prima manșă, respectiv 23 iunie manșa secundă.

Subiecte în articol: #sport #campioana #Suceava
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile