Antena 3 Suceava Regional Cursuri de Limba Română organizate de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava

Cursuri de Limba Română organizate de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava

Cursuri intensive de Limba Română, organizate de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava în perioada 17-29 iunie, pentru profesori din Republica Moldova. Cursurile sunt desfășurate la Centrul de Pregătire și Formare Continuă al universității din Vatra Dornei.

de Andrei Munteanu    |   

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează cursuri intensive de Limba Română pentru profesorii din Republica Moldova, din zonele Bălți și Găgăuzia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe parcursul celor două săptămâni, cursanții vor efectua aplicații practice la obiective istorice, culturale și turistice din județ.

<iframe width="350" height="200" src="https://www.youtube.com/embed/pn7snc0Vp7s?si=WGEAsh-L9c1U_FM5&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Organizatorii transmit, de asemenea, că profesorii se vor întoarce acasă cu materiale didactice oferite de universitate, pe care le vor putea valorifica în cadrul procesului educațional.

Subiecte în articol: cursuri Universitate suceava
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile