Antena 3 Suceava Actualitate Decizie de desființare a clasei pregătitoare neautorizate de la școala nr. 3

Decizie de desființare a clasei pregătitoare neautorizate de la școala nr. 3

După presiunile din partea părinților, Inspectoratul Școlar Județean Suceava a venit cu o soluție pentru a rezolva problema apărută încă de la începutul anului școlar la Școala Gimnazială Nr. 3. Clasa pregătitoare, înființată fără aprobare și care nu avea un învățător, va fi desființată.

de Lăcrimioara Flutur    |    Andrei Munteanu    |   

Într-o situație neobișnuită și deloc plăcută pentru micuții de clasa pregătitoare, 23 de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava au început anul școlar fără să aibă un învățător desemnat. În loc să își cunoască dascălul, copiii au fost întâmpinați de profesoara de sport, care a fost mobilizată de urgență pentru a acoperi această lipsă temporară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Această problemă a apărut deoarece clasa pregătitoare E a fost înființată fără aprobarea Inspectoratului Școlar și fără alocarea unui învățător. În urma unor întâlniri și ședințe tensionate, conducerea școlii, împreună cu Inspectoratul Școlar Suceava și părinții, s-a decis desființarea clasei pregătitoare E.

Copiii sunt împărțiți în cele patru clase ale Școlii Gimnaziale nr. 3 și se află acum la ore, având un program normal de lucru. Situația este normală. Aceștia au fost repartizați.

a transmis directoarea școlii, Sidonia Apetrei.

Toți cei 23 de elevi au fost deja redistribuiți în celelalte patru clase pregătitoare existente, și astfel fiecare clasă are 29 de copii. 

Subiecte în articol: scoala desființare
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile