Antena 3 Suceava Regional Expoziția „Sclipiri Minerale”, la Muzeul de Științe ale Naturii Suceava

Expoziția „Sclipiri Minerale”, la Muzeul de Științe ale Naturii Suceava

O nouă expoziție, marcă proprie, îi așteaptă pe suceveni la Muzeul de Științele Naturii. Până pe 30 iunie, de marți până duminică, în intervalul orar 10:00-18:00,veți fi întâmpinați de specialiștii muzeului pentru a vă oferi detalii despre exponate.

Expoziția temporară SCLIPIRI MINERALE, deschisă la Muzeul de Științe ale Naturii Suceava, prezintă eșantioane minerale, în special din clasa mineralogică – Sulfuri, care, prin frumusețea și strălucirea lor sunt deosebit de atractive.  De menționat este și importanța lor științifică cât și utilizarea lor în diverse domenii.         

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GAqIXsjd7w8?si=yQKilx71hXiAOog-&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Obiectele fac parte din patrimoniul Muzeului Național al Bucovinei și sunt însoțite de texte și fotografii care oferă informații și curiozități referitoare la mineralele expuse.

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile