Antena 3 Suceava Regional Festivalul Unicornilor are loc pe 1 iunie la centrul de echitație „Pe cai la Mitoc”

Festivalul Unicornilor are loc pe 1 iunie la centrul de echitație „Pe cai la Mitoc”

Festivalul Unicornilor se va organiza de ziua copilului, pe 1 iunie, la centrul de echitație „Pe cai la Mitoc”. Organizatorii își doresc să ofere micuților o experiență unică în cadrul centrului de echitație ,începând cu ora 11.00.

de Andrei Munteanu    |   

Festivalul Unicornilor se va organiza de ziua copilului, pe 1 iunie, la centrul de echitație „Pe cai la Mitoc”. Organizatorii își doresc să ofere micuților o experiență unică în cadrul centrului de echitație, începând cu ora 11.00. Aceștia promit o zi de neuitat pentru cei mici, cu o paradă a unicornilor, plimbări cu trăsura, concursuri călare, pictură pe față și ateliere de pictură.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/w29ccEUqoKw?si=X1Ts8BQbIM24GFbx&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Organizatorii vor face și o tombolă, iar câștigătorul premiului cel mare, se va bucura de o plimbare călare de 2 ore, prin pădure.

Intrarea este liberă, iar îndemnul organizatorilor se adresează tuturor copilașilor, dar și părinților.

TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile