Antena 3 Suceava Regional Fundația „Ana - Inimă de copil” a organizat joi un eveniment unic pentru suceveni

Fundația „Ana - Inimă de copil” a organizat joi un eveniment unic pentru suceveni

Evenimentul „Copiii pe primul loc”, organizat de către Fundația „Ana - Inimă de copil„ a adunat joi, la Suceava, numeroși elevi care au obținut de-a lungul anului premii importante la concursuri și olimpiade naționale și nu numai. Evenimentul organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor,a fost prezentat de Andreea Marin, iar premiile au fost înmânate elevilor de către fondatoarea Asociației „Ana - Inimă de copil”, Larisa Blanari.

de Andrei Munteanu    |   

Elevii premiați la concursurile sau olimpiadele naționale și internaționale, au fost răsplătiți într-un eveniment unic, intitutlat „Copiii pe primul loc”, care a avut loc joi seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor” din municipiul Suceava.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZKaJRq7FU1Q?si=BzQ22OM14tWMkqDy&autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Evenimentul a fost prezentat de către Andreea Marin, iar fondatoarea Fundației „Ana - Inimă de Copil” a fost prezentă printre numeroșii premianți ai județului. Alături de aceștia, au luat parte cadrele didactice care i-au pregătit pe elevi, dar și părinții acestora. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Evenimentul a fost unul memorabil, iar pe parcursul acestuia, au avut loc și câteva reprezentări, de dansuri, scene de teatru și muzică. Profesorii, elevii și părinții participanți și-au exprimat bucuria și dorința ca acest eveniment să devină o tradiție. De asemenea, evenimentul este la a doua ediție. 

 

Subiecte în articol: eveniment unic Ana - Inimă de Copil
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile