Antena 3 Suceava Actualitate Gheorghe Șoldan, critică la adresa lui Gheorghe Flutur: „Aveam atât de multe lipsuri și, cu toate acestea, organizam petreceri”

Gheorghe Șoldan, critică la adresa lui Gheorghe Flutur: „Aveam atât de multe lipsuri și, cu toate acestea, organizam petreceri”

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava a declarat, într-o emisiune de televiziune, că actualul președinte al Consiliului Județean și-a construit o imagine de lider puternic la nivel național, însă, în teritoriu, oamenii erau tot mai nemulțumiți de activitatea sa.

de Andrei Munteanu    |   

Gheorghe Șoldan a criticat într-o emisiune atitudinea lui Flutur în raport cu problemele pe care județul Suceava. Acesta a declarat că lui Gheorghe Flutur „îi place mult să se laude, îi plăcea să danseze pe scenă... avem atât de multe lipsuri și totuși organizam petreceri.” 

Tânărul președinte al Consiliului Județean a enumerat, în cadrul emisiunii, principalele probleme ale județului, printre care se numără infrastructura rutieră deficitară, care împiedică dezvoltarea județului și atragerea investitorilor.

Președintele ales al Consiliului Județean a mai precizat, în cadrul aceleiași emisiuni, că oamenii își doresc altceva, că vor o schimbare, iar prioritatea sa este să își îndeplinească promisiunile făcute. 

Subiecte în articol: Gheorghe Șoldan
TOP articole pe Antena 3 Suceava:
Cele mai noi știri pe Antena 3 Suceava
» Vezi toate știrile